Laatste event update:
11-01-2018, 18:04
Wilt u ook zo graag begrijpen wat blockchain is en wat cryptocurrencies hiermee te maken hebben? Of misschien heeft u interesse om in Ethereum, Litecoin of een andere crypto te investeren. Dan bent u bij het Crypto & Blockchain Seminar van Trading Seminars aan het juiste adres.

Het programma heeft tot doel u zo goed mogelijk en objectief te informeren op het gebied van blockchain technologie en de hieraan verbonden cryptocurrencies.

In 2017 hebben wij een serie aan seminars georganiseerd die zeer succesvol bleken. We hebben zelfs terugkerende gasten. In 2018 organiseren we seminars in het hele land, en daarbuiten.

Het Crypto & Blockchain Seminar behandelt belangrijke punten die voor zowel de leek als de meer geinformeerde crypto liefhebber kan worden gevolgd. Zo neemt de dagvoorzitter u mee langs hardware - en online wallets, legt hij in Jip-enJanneke-taal uit wat blockchain inhoudt en welke blockchains op dit moment toonaangevend zijn.

Daarnaast wordt uitgelegd hoe u crypto's kunt kopen en verkopen. Hierbij wordt een vergrootglas over mogelijke gevaren gelegd. U bent namelijk zelf voor de volle 100% verantwoordelijk voor uw crypto vermogen.

Een private key is noodzakelijk en van levensbelang! Wij leggen uit waarom en hoe dit werkt.

Online traden met cryptocurrencies is ook een onderwerp waar wij bij stil staan. Kansen, risico's, analyses en strategieen worden stap voor stap belicht.

Na afloop van het seminar laten wij u niet met lege handen naar huis gaan. Mocht uw interesse in crypto's en blockchain verder zijn aangewakkerd dan krijgt u de gelegenheid zich aan te melden voor het Crypto & Blockchain Master Event. Daar zullen we dieper op de onderwerpen ingaan. (Het master Event duurt een volle dag.)

Het Crypto & Blockchain Seminar start om 19:30 maar u kunt al vanaf 19:00 binnen wandelen. De koffie en thee staat voor u klaar.