Laatste event update:
29-01-2018, 11:31
Liefde is geen wiskunde -- it’s a matter of chemistry! Tijdens PANN Chemistry op 17 februari maken we van de kortste maand van ‘t jaar gelijk de heetste. Wiens hart zet jij in vuur en vlam? Of dans je liever met je eigen feromonen? Elke combinatie is mogelijk so remember: you & me, that’s chemistry!

— 🎟 TICKETS —
Kaarten zijn te koop vanaf 17 januari voor €7,50 (excl. fee) via Facebook, www.pann.nl/tickets of alle Primera winkels.

— ✪ PANN —
Het leukste Straight-Friendly Gayfeest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18! Legitimatie is verplicht.

— ✪ Pre-borrel: Speeddate —
Voorafgaand aan PANN Chemistry is er een pre-borrel. Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is de PANN pre-borrel echt iets voor jou!

De pre-borrel staat in het teken van speeddaten! Ben jij op zoek naar de liefde van je leven of gewoon om een biertje mee te drinken? De speeddate is er voor lovers, friends & everything in between .. Meer weten? Check http://pann.nl/events/17-02-pre-borrel-speeddate-utrecht/

Noteer deze data ook groot in je agenda:
20/01 - PANN Behind Bars | TivoliVredenburg, Utrecht
03/02 - PANN Leiden | Gebr. Nobel
23/02 - PANN 25+ | De Helling, Utrecht
03/03 - PANN Breda | MEZZ

Meer informatie > www.pann.nl