Laatste event update:
12-02-2018, 00:36
Meedoen aan de Human Library

Op zaterdag 3 maart organiseren wij een uniek evenement in Leiden; de ‘Human Library’, in de Centrale Bibliotheek. Hiervoor zijn wij op zoek naar ‘levende boeken’: mensen die in het dagelijks leven veel te maken hebben met vooroordelen. Zij voeren korte gesprekjes met bezoekers. Het doel is om een dialoog op te zetten tussen mensen die elkaar normaal gesproken misschien niet zouden tegenkomen. En daarmee ook vooroordelen tegen te gaan.
Hier een filmpje van eerdere edities: https://youtu.be/mmkskRs_ewo.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via ons formulier:
https://goo.gl/4CpCD1

In English:
https://goo.gl/G1Zv4d

Of een e-mail sturen naar info@weareleiden.com.
Mochten er vragen zijn dan kunnen die uiteraard ook worden gemaild naar dit e-mailadres. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-46 11 28 06.

We begrijpen dat het misschien niet makkelijk is om zomaar een ‘levend boek’ van de Human Library te zijn. Het is erg belangrijk voor ons dat iedereen zich veilig voelt. Van te voren spreken we af om de gesprekken voor te bereiden en we zorgen tijdens het evenement voor een veilige omgeving, waarbij iedereen vrijuit kan praten.
Mocht je meer informatie willen dan kunnen we altijd even bellen. Ik licht dit project natuurlijk graag toe. Op onze website www.weareleiden.com vind je uiteraard ook meer informatie.