Laatste event update:
07-02-2018, 14:31
Hey pups!

Zoek jij jezelf ook vaak suf, op zoek naar een geschikte plek om rond te snuffelen?
Kun je thuis je staart niet laten kwispelen of ben je op zoek naar een soortgenootje? Dan hebben we goed nieuws voor je:
Vanaf 17maart organiseert de Web Bar in Amsterdam 1x in de twee maanden een human puppy avond, speciaal voor jou!

Deze avonden zullen in het teken staan van pups, handlers en iedereen die geïnteresseerd is in “puppy play”.
Ben je nieuw(sgierig), al bekend en een volleerd pup, of misschien heb je het nog nooit buitenshuis gedaan? Kom gerust een keer langs om kennis te maken!
Onze vrijwilligers staan klaar met een zachte speelvloer, de leukste speeltjes en veel aaitjes om uit te delen. Voor alle nieuwe geïnteresseerden is er de mogelijkheid om vragen te stellen en het uiteraard zelf uit te proberen.

Tijdens onze eerste avond, zaterdag 17 maart, zullen wij een kleine introductie workshop houden. Deze is geheel gratis en je kunt gewoon binnen lopen.
In deze workshop zullen onze vrijwilligers laten zien hoe het is om pup/Handler te zijn en waarom ze het zo onwijs leuk vinden om te doen.
Is pup/Handler bijvoorbeeld hetzelfde als slaaf/Meester? Eten human pups hondenvoer? Of ben je op zoek naar de juiste outfit?
Wij beantwoorden graag al jou vragen.

Heb je goed opgelet tijdens de workshop? Dan is het nu tijd om het geleerde in de praktijk te brengen!
Hijs jezelf in een puppy outfit en laat jezelf zien tijdens de “Obedience Contest”.
Ben jij de liefste pup? De pup die het beste luistert of juist de pup die iedereen aan het lachen maakt? Laat jezelf zien, en misschien maak jij wel kans op en blaffend goede prijs!

Tijdens de Puppies Night Out avond zal de bar in drie “hoeken” verdeeld worden:
- De bar; hier kunnen pups, handlers en alle geïnteresseerde bij elkaar komen en kletsen onder het genot van een drankje.
- De speelvloer; hier is een zachte, foam vloer neergelegd zodat de pups naar hartenlust kunnen spelen, zonder zichzelf pijn te doen.
- De bovenkamer; de bovenverdieping van de bar doet dienst als darkroom. Ben jij 1 van de stoutere pups? Dan kun je hier samen met andere pups en handlers genieten van een potje “Fetch the bone!”….!

Hebben we je al nieuwsgierig gekregen? Houd onze Facebook pagina dan goed in de gaten.
Hierop delen wij alle activiteiten rondom de Puppies Night Out avonden.


Hopelijk tot snel!

*Licks and nuzzles*,
Het Puppies Night Out Team