Laatste event update:
01-03-2018, 16:38
Ook zo koud? Ja, je kan op de bank blijven liggen aanstaande vrijdag of in een freaking hot Panama los gaan op de happy tunes van DJ LOLA, DJ N3NA en Shary-An on vocals. En met de 90's set van DJ CAT CARPENTERS en Micky Hurts op vocals gaat het dak er helemaal vanaf? Covergirl Sunny in de studio will be serving all you Happy Ladies the coolest RNB old & new Skool. Bouncing op vrolijke HipHop tracks en schudden op haar geselecteerde Dancehall beats.

Dus bestel die tickets op http://www.flirtation.nl/tickets (ja, ze zijn er nog!). Er zijn op vrijdag 2 maart ook kaartjes verkrijgbaar aan de deur maar die zijn 22,50 euro.

WIN WIN WIN WIN WIN
Ben je er aanstaande vrijdag zeker bij? Zorg dan dat je op tijd bent, want we geven 20 tickets weg voor Flirtation on the Beach op zaterdag 7 juli! In een grote grabbelton liggen tussen honderden vrolijke lolly's 20 'yellowgolden' lollys. Onze lollypop-girls noteren jouw naam en gedurende de aanloop naar het grote Flirtation event op het strand ontvang je als winnares alle info.

Happy Happy music, dance, flirts and more!
Dresstip: whatever makes you happy!
Onze dresstip: Blauw = goodbye winter, Geel = Hello Spring.
Meer tips voor een vrolijke Flirtation aanstaande vrijdag? Check onze website www.flirtation.nl. Neem contant (een paar 2 euro munten) mee want garderobe en wc moet je contant betalen.

Na Flirtation overnachten in het Lloyd Hotel slechts 100 meter van club Panama vandaan? Wij mogen 25% korting geven op de officiële kamerprijs. Reserveren met code: FLIRT2018.

Het wordt de happiest edition ever dus zorg dat je erbij. Wij zouden dat superleuk vinden ;)

Tot morgen! Tot Flirtation!
Flirtation Crew