Laatste event update:
28-09-2017, 12:55
Zaterdag 9 december 2017 is het weer zover!
PoolParty
Ballerman Style

​in Sauna Joe!
en ja, MÉT de
25.000 ping pong ballen en
diverse optredens van
"MODINO"
Modino is een paaldanser uit Parijs bekend van onder andere
"la Demence en Red and Blue CargoClub"

Sauna Joe heeft zichzelf in de afgelopen jaren op de kaart gezet als dé mannensauna van Zuid-Nederland en de drielandenregio. De sauna won al eens het predikaat ‘beste Gaysauna’ en staat bekend om de uitgebreide en propere voorzieningen, de gezellige sfeer en het internationale publiek. Jong en oud beleeft hier een relaxte of juist spannende middag en/of avond.

De Poolparty’s die twee keer per jaar worden georganiseerd, zijn inmiddels een begrip. Met deze keer twee disc-jockey's, optredens, thema-aankleding, hapjes, een cocktailbar en nog veel meer, bovenop het gebruik van alle sauna-faciliteiten: dit alles zorgt ervoor dat er altijd veel mannen op afkomen.

Ook de Men Lovers Heavenparties en andere sunday-specials trekken veel publiek, net als de bi-dagen op dinsdag. Kortom, er is altijd en voor iedereen iets te beleven... maar dat is voor Jan, eigenaar van de sauna, nog niet genoeg! Enkele keren per jaar organiseert hij samen met zijn team gezellige poolparties waar veel bezoekers uit de wijde omtrek op afkomen.

Dus zet in je agenda:
zaterdag 9 december 2017 Poolparty bij Sauna Joe!

Music 4 everybodyVerder zal DJ Ron en DJ Ronald B

dit keer weer voor goeie partymuziek zorgen, zijn er gratis hapjes en zal het zeker weer heel gezellig zijn in zowel de bar als bij de pool. Ook de gebruikelijke sauna-faciliteiten en relaxcabines zijn uiteraard gewoon open. Dus blok je agenda. Speciale zeer gunstige party-prijs en de nog gunstigere jongerenkorting.
Voorverkoop €12,50 ben je jonger dan 27 jaar dan betaal je €10,-
Die avond aan de deur €17,5Voorverkoop aan de bar en bij Cigo in het CorioCenter Heerlen.Kortom: Sauna Joe is the coolest, hottest place to go