Laatste event update:
31-12-2017, 12:06
Tijdens Nacht van Neushoorn kun je in de Arena het nieuwe jaar inknallen met DIZZ NEW YEARS EVE.

1 feest, 3 area's!!

DIZZ NEW YEARS EVE
Line Up:
Nanno
DJ Samaker
Nena Kreber

-----------------------------------------------------------------
ALGEMENE INFORMATIE Nacht van Neushoorn

Ga dansend het nieuwe jaar in tijdens de Nacht van Neushoorn! De voetjes gaan van de vloer met een lekkere mix van dj’s door het hele pand.

Het is alweer tijd voor de derde oud en nieuw editie van Nacht van Neushoorn. Samen met jou luiden we traditiegetrouw al dansend het nieuwe jaar in.

DIZZ (Arena)
DIZZ draait volledig om dansen en jezelf kunnen zijn, of je nu gay, lesbisch, bi, transgender, questioning, openminded of hetero bent. De feel-goodfeesten brengen mensen bij elkaar en tijdens de Nacht van Neushoorn is dit niet anders. Met altijd goede dj's/acts is het met DIZZ altijd een geslaagde avond.

Superstijl (Grote Zaal)
Bij Superstijl is de danser aan zet. Ieder kwartier draait er een andere muziekstijl, gekozen door het publiek. Elke ronde kies je uit drie stijlen en de stijl die het meest is gekozen wordt direct gedraaid. En de keuze is reuze. Van Yo! MTV Raps tot Hipster Deephouse, van Lowlands greatest tot Pinkpop hottest, van de 80's tot de 00's, van Airguitar tot Witte Billen Reggae en nog heel veel meer.

Top2000 Café (De Backstage)
In De Backstage gaan we gewoon nog even door met de klassiekers van de Top2000. Hier draaien lokale dj's de dansbare topplaten uit de lijst der lijsten. Wordt het Boogie Wonderland, Superstition of Billy Jean? Waarschijnlijk allemaal!

Tickets:
Voorverkoop
- € 15 (incl. Fee- en transactiekosten)
- € 13,00 bij voorverkoop aan de kassa van Neushoorn.

Leeftijd: 18+ (alleen toegang op vertoon van een geldig ID-bewijs)