Laatste event update:
12-03-2018, 14:15
Prepare for battle and get ready for Drag Wars!

De Miss Travestie Tilburg verkiezing gaat er dit jaar een stuk anders uitzien dan voorheen. Leuk al die travestieverkiezingen in het hele land, maar ze lijken allemaal een beetje op elkaar vind je ook niet? Daarom gaan wij het dit jaar helemaal anders doen!

Zondag 22 juli 2018... het is de dag voor Roze Maandag en we maken ons op voor de officiële Valse Start. De Tilburgse kermis is in volle gang en er staan honderden toeschouwers klaar wanneer jij je act mag laten zien op ons grote buitenpodium.

Dit jaar laat je 1 zelfgekozen act zien én strijdt je daarna samen met je mede-finalisten in de groupbattle. De jury geeft commentaar op jullie performance, maar dit is niet doorslaggevend. Het publiek bepaalt uiteindelijk de winnaar via voting (SMS of email)!

Na de finale tellen we samen met alle deelnemers, Lollipop crew en toeschouwers af naar Roze Maandag 2018 waarna het feest losbarst tot 04:00 uur!

In tegenstelling tot sommige andere verkiezingen is Drag Wars wél gratis toegankelijk en vragen we geen entree. De presentatie is die avond uiteraard weer in handen van de hilarische Richard van Iperen

Dus....
- Wil jij schitteren op een groot buitenpodium?
- Optreden voor honderden toeschouwers?
- Aftellen naar Roze Maandag tijdens de officiële Valse Start?
- Direct geplaatst worden voor de finale van de Miss Travestie Holland verkiezing?

​Geef je dan snel op: dragwars@delollipop.eu