Laatste event update:
06-02-2018, 15:22
Big Freedia, bekend als de "Queen of Bounce", is een rapper uit New Orleans. Na een lange periode de clubscene in New Orleans te hebben overgenomen met de specifieke sound, was het voor Big Freedia een tijd voor een volgende stap, en die kwam. In 2016 belde niemand minder dan Beyonce Big Freedia op met de vraag of Big Freedia een onderdeel van haar single Formation wou zijn, en even later vlogen alle deuren open. Volgens velen is de Bounce dans "the twerk" bij Big Freedia begonnen, die even later door onder andere Miley Cyrus wereldberoemd is geworden.

Het eerste album "Just Be Free" was door Rolling Stone benoemd als 'best electronic release' en kreeg ook van Pitchfork, SPIN, USA Today en Consequense of Sound alleen maar goeie kritieken. Inmiddels heeft Big Freedia al samengewerkt met Sia, Elliphant, The Postal Service, Mannie Fresh, Matt & Kim, en Sylvan Esso.

Trendsetter Big Freedia brengt in 2018 haar tweede album uit waar ongetwijfeld meerdere trends op zitten die ook jij gaat kennen.

Meer info & tickets via http://paradi.so/BigFreedia