Laatste event update:
10-09-2017, 19:15
Halloween (31 oktober) komt er weer aan. Bij ThomTom vindt op zaterdag 28 oktober het jaarlijks terugkerende Halloween evenement plaats. Vorig jaar was het thema: ‘freak circus' dit jaar is het: 'NIGHT OF THE LIVING DOLL'.

Gedurende de avond en nacht zijn er twee locaties. Binnen bij ThomTom word je verwelkomd door 'queen of the night' VIVALDI en kun je heerlijk dansen op de muziek van DJ Stefan Philippe. Op de andere locatie vind je het 'HOUSSE OF THE LIVING DOLL'! Durf jij te komen?

Nora Leenders is een eenzame vrouw met een obsessie voor het sparen van poppen. Op een dag, als ze in de etalage van een antiekwinkeltje kijkt ziet ze een prachtig exemplaar. Ze koopt de pop, eenmaal thuis, ontdekt ze een kaartje met vreemde woorden in de zak van het jurkje dat de pop aan heeft. “Gran Evolio Leba, lodo y globa de Dakara” is wat er op het kaartje staat.

Met het uitspreken van deze woorden brengt Nora, onbedoeld, de pop tot leven. Eerst lief en onschuldig, later manipulatief en kwaadaardig.

De pop zegt tegen Nora dat ze eenzaam is en wel een broertje of zusje wil. Ze overhandigt Nora een ritueel waarmee Nora denkt nog een pop tot leven te wekken. In werkelijkheid is het een satanisch ritueel dat de poorten naar de hel wagenwijd open zet, en Nora’s huis wordt het epicentrum van het kwaad.

Het is aan jou als bezoeker om een bloedstollende tocht door Nora’s huis te overleven, cijfers tot een cijferslot te bemachtigen, en het kwaad voor eens en voor altijd terug te sturen naar de hel.

Durf jij de strijd met het kwaad aan?
Bestel je kaarten NU online en aan de bar voor E5,- , incl. bloedstollend shotje bij de deur.