Leeuwarden Studiestad

Leeuwarden Studiestad

Community

Studeer je in Leeuwarden of ben je dat van plan? Wij zorgen voor je dagelijkse aanvoer van zinnige en onzinnige informatie over LWD Student Life.
Leeuwarden Studiestad is een stichting die zich inzet om de studietijd voor studenten zo gezellig en zo leuk mogelijk te maken. Wij organiseren evenementen voor en door studenten waaronder het Leeuwarder Studenten Veldvoetbaltoernooi (LSV),. Daarnaast zorgt Leeuwarden Studiestad jaarlijks voor de coordinatie van de Leip! weken in samenwerking met vele partijen in de stad. Andere evenementen die Leeuwarden Studiestad organiseert zijn: Burgemeester ontmoet Internationale studenten, Mixin, workshops, Leip! Intro, Leip! Cinema, Leip! Festival, PRIDE Leeuwarden, International Dinner, International Day, Theater met Tryater, Uitkijkers, Movielovers, MusicBattle 058, Zomer Festival en heeel veel meer.

Naast het organiseren van evenementen zorgt Leeuwarden Studiestad voor je dagelijkse toevoer van informatie over het Leeuwarder studentenleven en helpen we je op weg bij het zoeken naar een kamer. En last but not least verzorgt Leeuwarden Studiestad de studenten sportpas, waarmee studenten zeer voordelig kunnen sporten.

Wij staan altijd open voor ideeen en samenwerkingen! Dus aarzel niet en stuur ons gewoon een berichtje!

Datum Naam Locatie Stad
Saturday 26 May 2018
16:00 - 00:00PRIDE Leeuwarden 2018LeeuwardenLeeuwarden