De Lollipop

De Lollipop

denieuwelollipop Cafe Paleisring 25, Tilburg

Café de Lollipop is het gezelligste gaymix feestcafé 'met een pink twist' in Tilburg. Ooit begonnen als gaycafé, maar nu de perfecte mix van gay & straight
Café de Lollipop... misschien wel het bekendste gaycafé van Nederland. Gelegen aan de Paleisring, direct in het centrum van Tilburg.

Omdat gaystappen tegenwoordig steeds meer opgaat in het 'normale' uitgaanleven, is de Lollipop omgedoopt tot gaymix feestcafé waar wél iedereen zichzelf kan zijn. Of je nu hetero, homo, boy or girl bent, het maakt niet uit want bij de Lollipop is iedereen gelijk. Daarom zijn we nu ook het meest gezellige feestcafé met een "pink twist" van Tilburg.

Samen met cafés de Boekanier en Kandinsky zijn we uitgeroepen tot de beste uitgaansgelegenheid van Tilburg volgens universiteitenmagazine UNIVERS . Een mooi compliment waar we erg trots op zijn.

Na de sluiting van de Popcorn enige jaren geleden is de Lollipop nog als enig écht gaymixcafé over. Al 18 jaar staat De Lollipop garant voor een geweldige avond uit en sinds april 2015 is de 3e generatie Lollipop geopend.

Van donderdag tot en met zondag zijn onze deuren geopend en staan onze DJ’s paraat om het dak eraf te blazen. Ondertussen zorgt de Lollipop Crew voor de lekkerste drankjes, entertainment en heerlijke borrels! Voor iedereen die gayminded is en van een feestje houdt zijn wij HÉT cafe!
Party, top40, dance, reggaeton, Nederlandstalig, 90's en 00's en nog veel meer muziekgenres hoor je allemaal voorbij komen.

Naast onze vele vaste gasten ontvangen we wekelijks veel stappers en feestjes uit alle hoeken van het land. Ga daarom voor de ultieme stapavond naar Paleisring 25 Tilburg!

Maar er is meer... Ga je naar de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux? Dan mag je de Lollipop uiteraard niet overslaan tijdens Roze Maandag en de Valse start. Maar ook tijdens het Festival van het Levenslied in juni moet je bij de Lollipop zijn. Het podium staat bij ons voor de deur, dus beste plek gegarandeerd.
Datum Naam Locatie Stad
Tuesday 23 January 2018
20:00 - 00:00TOP Winterweek PubcrawlDe LollipopTilburg
Friday 09 February 2018
19:00 - 04:00Carnaval - KroegendwèèltochtDe LollipopTilburg
Saturday 10 February 2018
15:00 - Sun 04:00Carnaval - Ut bijzijn is meej maoke fistjeDe LollipopTilburg
Sunday 11 February 2018
12:00 - Mon 04:00Carnaval - D'n OpstoetDe LollipopTilburg
Monday 12 February 2018
16:00 - 04:00Carnaval - Malle MôndagDe LollipopTilburg
Tuesday 13 February 2018
15:00 - Wed 04:00Carnaval - De leste rondeDe LollipopTilburg